5 september 2019

Blog

De grootste fout bij het aannemen van personeel (en zo los je hem op!)

15 oktober 2019

Als ondernemer nemen we heel veel beslissingen op ons onderbuikgevoel. De kans is zelfs groot dat jouw bedrijf gestart is op basis van een onderbuikgevoel (en er geen heel theoretisch en doordacht ondernemersplan aan ten grondslag lag). Ditzelfde onderbuikgevoel heeft jouw bedrijf gebracht waar het nu is. En daar mag je trots op zijn. Toch zul je ook wel gemerkt hebben dat je steeds meer gebruik bent gaan maken van andere input dan alleen jouw buikgevoel. Want eerlijk is eerlijk, erg onderbouwd is zo’n gevoel meestal niet. Bij veel beslissingen is…Lees meer

Even voorstellen: Bas Hofman

5 september 2019

Graag wil ik even van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Bas Hofman (LinkedIn), 29 jaar en geboren Holtenaar. Sinds kort ben ik werkzaam bij KGOM / a digital you. 

In het verleden ben ik werkzaam geweest als Recruiter. Ik hield mij bezig met het maken van de juiste match tussen werkgever en potentiële werknemer. Vanaf heden ga ik mij bezig houden met online marketing en het werven van talent binnen deze branche. 

Lees meer

A Digital You gaat voortvarend van start!

20 augustus 2017

Eindelijk is het zo ver! Na een paar maanden van voorbereiding is vandaag de website officieel gelanceerd.