4 april 2017

Werkgevers

Probleem

Meer vraag dan aanbod.

We hoeven het niet uit te leggen, gekwalificeerd online marketing personeel is schaars. Hoewel het onderwijs hard zijn best doet de laatste jaren is het gat tussen vraag en aanbod nog steeds erg groot. De snelle opkomst van het online vakgebied is hier debet aan.

Dit betekent dat het voor bedrijven die op zoek zijn naar online marketing personeel erg lastig is om vacature te vervullen.

Jong vakgebied waardoor het voor de werkgever lastig in te schatten is wie er nu exact nodig is.

Een ander probleem waar (snel)groeiende bedrijven met behoefte aan online marketeers mee te kampen hebben is het feit dat het lastig bepalen is welke vaardigheden en certificeringen een (nieuwe) kracht nodig heeft.

Dit komt voornamelijk door het jonge vakgebied. Online marketing is dermate complex en verandert zo snel dat het erg lastig kan zijn om te bepalen wat de volgende stappen moeten zijn. Een SEA specialist die zich alleen toelegt op dat specifieke onderdeel? Of misschien is social media belangrijker? Of toch het digitale schaap met de 5 poten die allerlei online marketing taken op zich gaat nemen?

Oplossing

A Digital You. Werving en Selectie voor online marketeers

Voor deze problemen biedt A Digital You de oplossing. Wij zijn namelijk geen recruiters die online marketing als branche hebben gekozen.

A Digital You is precies het tegenovergestelde. Beide oprichters zijn al sinds de opkomst van het internet werkzaam binnen de online marketing branche.

Dit heeft zich onder andere vertaald in een online marketing bureau (KG Online Marketing, opgericht in 2006) waar inmiddels ruim 500 klanten succesvol zijn gemaakt.

Een groot deel van het succes van ons bureau wordt namelijk bepaald door te weten wat er nodig is voor een klant en wie hiervoor het meest geschikt is.

Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd binnen de online marketing branche. Zo beheren we bijvoorbeeld het grootste blog op het gebied van online marketing met ruim 50.000 bezoekers per maand en 30.000 nieuwsbrieflezers.

Tenslotte hebben we met de in 2010 opgerichte online marketing academy inmiddels ruim 1300 mensen succesvol opgeleid.

Door onze intensieve kennisdeling en jarenlange aanwezigheid weten wij praktisch elke online marketeer te bereiken en is men vaak ook bereid om met ons in gesprek te gaan. Hierdoor kunnen we in de meeste gevallen ook snel die online marketing vacature vervullen.

Dit vertellen we niet zozeer om onszelf op de borst te kloppen, al zijn we hier uiteraard wel erg trots op. We vinden het belangrijk dat je weet dat A Digital You ├ęchte online marketing ervaring heeft.

Vanuit deze visie zijn we ervan overtuigd dat we binnen de snelst mogelijke tijd elke online marketing vacature kunnen vervullen.