Even voorstellen: Bas Hofman

Graag wil ik even van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Bas Hofman (LinkedIn), 29 jaar en geboren Holtenaar. Sinds kort ben ik werkzaam bij KGOM / a digital you. 

In het verleden ben ik werkzaam geweest als Recruiter. Ik hield mij bezig met het maken van de juiste match tussen werkgever en potentiële werknemer. Vanaf heden ga ik mij bezig houden met online marketing en het werven van talent binnen deze branche. 

Mensen omschrijven mij als enthousiast, vriendelijk, een goede luisteraar, gedreven en als iemand die wel houdt van een grapje. Het belangrijkste vind ik om ook echt goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Alleen op deze manier denk ik dat je tot de juiste match kan komen.

Ik krijg veel energie van het vinden van de perfecte kandidaat voor een vacature. Het inzetten van diverse (online) kanalen voor de werving zorgt dat het werk afwisselend en uitdagend blijft. Daarnaast vind ik het belangrijk om samen met de opdrachtgever een langdurige samenwerking aan te gaan, waarin beide partijen een meerwaarde voor elkaar creëren. Daarnaast kan ik mij binnen KGOM / A digital you verder ontwikkelen tot een online marketing professional.

In mijn vrije tijd mag ik graag een potje voetballen, Netflixen of een goed gesprek voeren onder het genot van een biertje. 

Ik kijk uit naar deze nieuwe periode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *